19 septembrie 2016

Model formular instiintare privind intenţia de vânzare a imobilului monument istoric în vederea exercitării dreptului de preemţiune al Statului

                                                                                                    OMC nr. 3143 / 2019, ANEXA nr. 1:
CĂTRE
1Direcţia Judeţeană pentru Cultură Tulcea
ÎNŞTIINŢARE privind intenţia de vânzare a imobilului 2........................................................................
Subsemnatul(a)/Subscrisa3,................................................................................, legitimat/legitimată cu ....................................................... (felul, seria şi numărul actului de identitate) .................................................................., cunoscând prevederile art. 326 din Codul penal cu privire la falsul în declaraţii, declar pe propria răspundere că sunt/este proprietarul(a) imobilului/ împuternicit/mandatar/reprezentant situat în .......................................................................................... 4.
Având în vedere cele declarate mai sus, în conformitate cu prevederile art. 4 alin. (5) din Legea nr. 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, vă înştiinţez cu privire la intenţia de a vinde imobilul şi vă solicit să îmi comunicaţi dacă Ministerul Culturii îşi exercită dreptul de preempţiune în conformitate cu prevederile art. 4 alin. (4) din Legea nr. 422/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. Precizez că imobilul este alcătuit din teren în suprafaţă de ......... mp şi construcţii în suprafaţă desfăşurată de ......... mp, cu un regim de înălţime de ........, oferta de vânzare fiind de ................. lei/............... euro.
Anexat depun:
-
Declar că:
- imobilul face obiectul unor litigii sau al unei proceduri de executare silită: Da |_| Nu |_|;
- imobilul este grevat de sarcini: Da |_| Nu |_|.
Cunoscând pedeapsa prevăzută de art. 326 din Codul penal pentru infracţiunea de fals în declaraţii, am verificat datele din prezenta declaraţie, care este completă şi corectă.
Vă rog să îmi comunicaţi decizia dumneavoastră în termenul prevăzut de lege.
Calitatea
(proprietar / coproprietar, deţinător de alte drepturi reale; împuternicit) ………………………………
Numele şi prenumele, în clar
................................................................
Semnătura, ştampila, după caz
.................................................................
Data
........................
_____
1Direcţiile judeţene pentru cultură, respectiv a municipiului Bucureşti, pe al căror teritoriu de competenţă este situat imobilul.
2Denumirea şi codul din Lista monumentelor istorice.
3Numele, prenumele persoanei fizice, domiciliul. Denumirea persoanei fizice autorizate/juridice, sediul. În cazul persoanelor fizice autorizate/juridice se menţionează numele, calitatea şi baza delegării de competenţă a persoanei semnatare a înştiinţării.

4Adresa actuală, opţional fosta adresă din anii 1991-1992, dacă aceasta este cunoscută.


Prezenta constituie acordul Dumneavoastră asupra colectării şi procesării datelor cu caracter personal, în condiţiile legii






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.